Blog

Suntem echipa care iti livreaza brichete rumegus pana la tine acasa, cu transport gratuit

Ti-e dor de comenzi care sa beneficieze de transport gratuit, nu doar o data, ci de fiecare data? Ei bine, echipa Tomibena iti ofera posibilitatea de a comanda brichete rumegus oricand doresti. Altfel spus, suntem echipa care iti livreaza brichete rumegus pana la tine acasa, cu transport gratuit. Acesta, din punctul nostru de vedere, este un plus de care fiecare ar trebui sa beneficieze. Spunem asta cu atat mai mult cu cat putine sunt magazinele online care iti asigura transportul pana la dimiciliu, fara ca acesta sa fie taxat in vreun fel.

De ce facem asta? Ne dorim foarte mult sa iti punem la dispozitie nu doar brichete rumegus, ci si un transport sigur, fara costuri, pana la tine acasa. Intrucat acest beneficiu nu este valabil pentru toate magazinele online, pentru noi este mult mai important sa punem clientul pe primul loc. Ca urmare, tu, cel din spatele ecranului, cel care ai nevoie de brichete rumegus, esti mult mai important decat o suma infima de bani care acopera transportul.

De altfel, comenzile sunt foarte multe, iar de aceea ne dorim sa fidelizam si sa punem la dispozitia tuturor posibilitatea de a scapa de grija costului. Nu taxam nici zona din care provii, dar nici cantitatea de brichete rumegus sau alte produse pe care alegi sa le achizitionezi. Toate acestea pentru tine, pentru ca tu dai sens afacerii noastre. Pentru ca fara de tine, noi, aceasta echipa frumoasa de oameni, practic nu am exista. Credem in tine si stim ca si tu crezi in noi. Daca ar fi altfel, nu ne-ai mai fi contactat sau nu ne-ai contacta, nu-i asa? Stim ca asa este! Si stim, la fel de bine, ca merita sa nu platesti taxe pentru comanda pe care alegi sa o plasezi.

Nu percepem costuri de transport nici pentru alte produse, precum peleti din rumegus, sobe, parchet sau centrale. Toate acestea ajung la tine acasa, fara costuri de transport. Fara costuri de depozitare! Este atat de simplu sa te bazezi pe noi. Suntem ajutorul tau numarul unu cand ai nevoie de brichete rumegus. Ba mai mult, suntem aici pentru tine chiar si atunci cand bugetul nu ar acoperi transportul! Nu iti mai face griji cu privire la transport! Nu mai este nevoie! Suntem echipa care te scuteste de plata transportului! Suntem echipa care isi doreste sa optezi pentru combustibili bio! Pentru ca bio inseamna calitate!

De restul, ne ocupam noi, echipa Tomibena. Pune-ti increderea in noi! Comanda acum brichete rumegus de calitate. Alege un palet sau mai multi paleti. Nu uita, totusi, ca fiecare palet in parte contine un numar de 96 de pachete de brichete rumegus. Nu uita, noi suntem solutia! Tu alegi sa te bazezi pe noi? Alege brichetele din rumegus în detrimentul carbunilor sau a lemnului! Nu vei regreta!