Blog

Magazinul online Tomibena.ro este magazinul de care ai nevoie cand vine vorba de peleti

Suntem specialisti in domeniu de foarte mult timp si tocmai de aceea vrem sa iti spunem pe cine te poti baza cand ai nevoie de peleti. Ca urmare, magazinul online Tomibena.ro este magazinul de care ai nevoie cand vine vorba despre peleti. De ce spunem toate acestea? Ei bine, credibilitatea noastra, dar si increderea clientilor vine datorita mai multor aspecte.

Promptitudinea – stim ca suntem o echipa prompta, cu atat mai mult cu cat respectam orice termen de livrare. Clientii deja existenti pot confirma faptul ca nu au avut nicio problema cand a venit vorba despre livrarea unei anumite cantitati de peleti direct la domiciliu. Putem livra o cantitatea considerabila de peleti, la tine acasa, pana in fata usii sau in fata portii. In functie de cantitatea de peleti de care ai nevoie, ne rezervam un timp in care iti putem aduce peletii pana la tine acasa. Iti comunicam si tie acest lucru, iar daca exista un destinatar la adresa, livrarea se poate face in siguranta.

Calitatea produselor – nu comercializam doar peleti, ci ne ocupam si de brichete din rumegus, cabine de dus, centrale si multe alte lucruri care vin mana in mana cu acestea. Nu ne-am permite niciodata sa livram produse si peleti care nu sunt bine uscati sau bine presati. Ne punem de fiecare in pielea clientilor nostri si stim ca nici pentru noi nu ar fi placut sa primim produse care sa nu ne satisfaca asteptarile. De aceea, prin pasiune si dedicare, zilnic aducem in atentia clientilor nostri produse de calitate. De cea mai inalta calitate.

Seriozitatea – seriozitatea este o caracteristica care joaca un rol prioritar pentru noi. Inca de la uscarea peletilor, pana la presarea acestora si comercializarea lor, seriozitatea ne este calauza. Daca aceasta nu ar fi, nu am putea bifa nici partea de calitate remarcata prin produsele noastre, nici partea de prompritudine. Intrucat ne dorim acelasi lucru de la oamenii cu care intram in contact, consideram ca este prioritar sa mergem pe principiul seriozitatii mai mult decat orice. Pentru tine are vreo relevanta acest aspect?

Disponibilitatea – suntem disponibili atât pe rețelele de socializare, cat și telefonic și pe e-mail în cea mai mare parte a timpului. Echipa noastră se asigură de faptul că răspunde cât mai repede cererilor și nelămuririlor, indiferent de natura lor. Orice nelămurire ai avea, cu privire la preț, discont-uri sau transport, nu ezita să ne scrii sau să ne suni pentru a clarifica ce nu este inteles.

Echipa Tomibena iti sta la dispozitie oricand! De altfel, te asiguram de faptul ca si tu, da tu, ar trebui sa te bazezi pe peleti si nu pe carbuni sau lemnul obisnuit. Daca esti curios de peleti, comanda doar un palat. Dupa ce te-ai convins, nu ezita sa ne contactezi pentru a-ti reface stocul!