Blog

Iti punem la dispozitie peleti categoria A1 la preturi reduse

Pentru ca ne gandim la tine si la cum ai putea economisi bani, cat mai multi si cat mai rapid, iti punem la dispozitie peleti categoria A1 la preturi reduse. Sunteti pregatiti sa vedeti despre ce vorbim si de ce ne dorim sa ne axam, totusi, pe preturi reduse, dar calitate ridicata?

Intrucat stim ca majoritatea oamenilor nu au posibilitatea de a cumpara o data la un anumit interval de timp lemne sau carbuni, varianta noastra de combustibil eficient pentru sobe si seminee poarta numele de peleti. Recomandam si ne axam pe partea de peleti din rumegus, deoarece suntem constienti de faptul ca acestia sunt un combustibil pe cinste. Ce insemna asta, mai exact? Asta inseamna nu doar ca acesti peleti din categoria A1 sunt eficienti, ci si ca ei pot mentine focul aprins o perioada foarte buna de timp. In acest fel, nu veti fi nevoiti sa fiti tot timpul cu ochii pe foc. Preferati focul in semineu, insa va ingrozeste faptul ca trebuie mereu sa puneti lemne pe foc, din 10 in 10 minute? Este adevarat si s-a demonstrat ca lemnul arde mult mai repede, decat peletii.

Cand vine vorba despre peleti, insa, nu aducem in discutie doar modul in care acestia ard, ci si modul in care ei au fost si sunt frabricati de catre echipa noastra de profesionisti. Tot ceea ce inseamna peleti rumegus trec prin doua procese esentiale, cu care ne mandrim. Despre ce este vorba? Vorbim, asadar, despre partea de uscare a lemnului – o etapa fara de care peletii nu s-ar aprinde, respectiv presarea rumegusului – pas care contribuie la mentinerea unui foc constant in soba si semineu.

Chiar daca termenul de peleti este unul destul de usor de inteles, procesele prin care peletii sunt confectionati si adusi la o stare in care pot fi folositi sunt complexe. Dupa cum am mentionat si anterior, fara uscare si presare, peletii nu ar prezenta nici rezistenta, nici eficienta.

Intrucat pretuim tot ceea ce vine la pachet cu lemnul, remegusul este prelucat in cantitati foarte mari. Rezultatul? Peleti din categoria A1, de calitate. La ce pret? La un pret redus, deoarece punem accent pe mediul inconjurator. Deaorece incurajam folosirea de peleti. Acestia sunt solutia perfecta mai ales pentru persoanele care vor sa protejeze mediul. In urma arderii peletilor, pe de alta parte, ramane mult mai putina cenusa, comparativ cu cazul in care vorbim despre arderea lemnului.

Daca sunteti curiosi macar o clipa despre produsele noastre, va recomandam cu drag categoria A1 de peleti din rumegus. Este una dintre cele mai achizitionate categorii, dar si cele mai apreciate.

Ba mai mult, vrem sa promovam ideea de peleti si sa aducem in viziunea romanilor notiunea de calitativ, dar ieftim. Alternativa noastra, a echipei Tomibena, in locul lemnelor si carbunilor poarta numele de peleti. Peleti din rumegus. Alternativa voastra care este?