Blog

Brichete rumegus – iti comunicam de ce ar trebui sa alegi sa te incalzesti eficient

Am cautat cea mai eficienta metoda prin care te-ai putea incalzi. Am cautat si am ajuns la o concluzie – brichete rumegus. Si iti comunicam de ce ar trebui sa alegi sa te incalzesti eficient cu brichete rumegus si nu cu altceva. Stim ca apreciezi camerele incalzite, dar ca cel mai mult iti place sa-ti savurezi cafeaua sau ceaiul chiar in fata semineului. De multe ori nu poti face asta. Si dai vina pe semineu. In esenta, insa, s-ar putea sa fie doar vina combustibilului pe care ai ales sa-l folosesti pentru a aprinde si mentine focul. Din acest motiv, datorita acestei probleme, a fumului, am adus pe piata conceptul de brichete rumegus. O initiativa, spunem noi, foarte eficienta de a evita fumul, mizeria din jurul semineului sau sobei, si cenusa prea multa.

Am ales sa comercializam, astfel, brichete rumegus pentru ca acestea sunt definitia combustibilului ecologic, provenit chiar din deseuri lemnoase. Conservam in cel mai frumos mod deseurile lemnoase si iti punem la dispozitie brichetele din rumegus. Noi, echipa Tomibena, venim in intampinarea ta cu cea mai eficienta alternativa de a aprinde focul, repede si usor, chiar si atunci cand esti pe fuga.

Mai mult decat atat, ne-am dorit sa ne raportam si la cenusa rezultata in urma ardeii. Cand vine vorba despre brichete rumegus, putem vorbi despre o cantitate de cenusa mult mai redusa, comparativ cu cea rezultata in urma arderii lemnului obisnuit. Iar ceea ce ne incanta cel mai mult si credem ca si tie s-ar putea sa-ti placa este faptul ca aceasta cenusa poate fi refolosita. Cum poti face asta? Cenusa rezultata in urma arderii brichetelor din remegus poate fi folosita drept fertilizator pentru plante. Nu mai arunca cenusa, alege sa o refolosesti! Alege sa nu risipesti nimic! Aceasta ocazie iti poate fi oferita prin prisma brichetelor din rumegus.

De altfel, suntem siguri ca te-ai saturat sa pui lemne pe foc tot din cateva in cateva minute. Am gasit solutia si pentru aceasta neplacere. Raspunsul? Brichete rumegus. Da! Ai citit bine! Brichetele din rumegus au o perioada de ardere mult mai mare decat cea mai lemnului sau a carbunelui. Credem ca acest aspect te va incanta, motiv pentru care te provocam sa achizitionezi un palet brichete rumegus chiar acum! Cat mai repede cu putinta!

Nu uita, de asemenea, ca avantajele nu se opresc aici. Daca alegi sa folosesti brichete rumegus in locul altor combustibili din comert, cenusa va fi mai putina. De ce se intampla asta? Pentru ca atat cand vorbim despre brichete rumegus, cat si atunci cand vorbim despre peleti din rumegus, acesti combustibili eco sunt bine uscati si presati. Face uscarea si presarea diferenta? Da, face! Si acest aspect se vede nu doar in cazul cantitatii de brichete consumate, cat si pe partea de bani. Vei ajunge sa economisesti bani daca optezi pentru brichete rumegus. Convinge-te de unul singur!