Blog

Brichete rumegus – afla acum cum le poti folosi

Te-ai intrebat vreodata cum poti folosi un palet sau mai multi saci de brichete rumegus? Daca inca nu stii cu exactitate care sunt principalele roluri ale acestora, vrem ca astazi sa iti satisfacem aceasta curiozitate. Iti vorbim despre brichete rumegus! Afla acum cum le poti folosi!

Astfel, brichetele din rumegus pot fi folosite in mai multe scopuri.

Brichete rumegus – un combustibil demn de folosit pentru cazanele pe lemne

Mai multi paleti de brichete rumegus pot fi un combustibil demn de folosit pentru cazanele pe lemne. Da! Brichetele din rumegus chiar pot folosite in acest scop, intrucat sunt foarte usor de depozitate si de transportat. Carui fapt se datoreaza aceasta caracteristica? Ei bine, totul se datoreaza uscarii si presarii rumegusului! Astfel, brichetele din lemn pe care noi, echipa Tomibena, ți le punem la dispozitie sunt usoare, lejer de transportat. Pot fi transportate pana la cazan chiar si in portbagajul masinii. Desigur, asta in cazul in care cazanul este mai departe de casa.

Poti face o tuica sau o palinca ca la carte cu ajutorul paletilor de brichete rumegus. Ai fi surprins sa vezi ca tot mai multa lume opteaza pentru acestea. De ce nu ai face-o si tu?

Brichetele din rumegus sunt perfecte pentru cuptoare

O paine calda, care sa aduca foarte mult cu gustul painii din copilarie? Ei bine, daca ai un cuptor, poti folosi brichetele din rumegus pentru a intretine focul si a coace cea mai pufoasa paine de casa. Ba mai mult, poti face o pizza delicioasa sau orice alt fel de mancare, care nu ar iesi atat de savuros daca ar fi gatit pe aragaz. Din acest motiv, suntem tentati sa spunem ca brichetele din rumegus sunt perfecte pentru cuptoare. Ai un cuptor? Cum alegi sa faci focul? Cu lemne? Opteaza data viitoare pentru brichete rumegus!

Brichetele din rumegus sunt un combustibil bio potrivit pentru seminee

Cand vine vorba depre seminee, este bine de luat in calcul faptul ca brichetele din rumegus sunt un combustibil bio potrivit pentru seminee. Daca alegi sa le folosesti pe acestea, cu siguranta vei avea parte de mai putina mizerie in fata semineului, precum si mai putina cenusa de aruncat. Vorba vine, deoarece cenusa poate fi folosita drept fertilizator pentru plante! Nu uita sa iei in considerare si aceasta varianta de refolosire a cenusii rezultate in urma arderii!

Brichetele din rumegus sunt perfecte chiar si pentru sobe si centrale

Intrucat foarte multe persoane, la tara, si nu numai mai folosesc sobele, vrem sa iti spunem ca brichetele din rumegus sunt perfecte chiar si pentru sobe si centrale. Indiferent daca detii o soba sau ai centrala, brichetele din rumegus sunt o solutie. Si nu orice solutie. Acestea sunt o solutie eficienta, dar si ieftina!

Alege acum paletii de brichete rumegus pe care ti-i punem la dispozitie! Daca iti place ce ai primit, nu uita sa impartasesti si cu prietenii! Brichetele din rumegus au foarte multe intrebuintati. Tu pentru ce vrei sa le folosesti? Pentru ce le-ai folosi?