Blog

Afla acum cu ce poti inlocui carbunii si lemnele pentru foc

 

Noi detinem secretul! Stim, inca de foarte mult timp, care este cea mai buna alternativa cand nu vrei sa consumi lemne pentru foc sau sa dai prea multi bani pe acestea. Afla acum cu ce poti inlocui carbunii si lemnele pentru foc! Noi, echipa Tomibena, te provocam sa te gandesti care ar putea fi solutia. Dar mai bine ti-o spunem noi! Optam pentru peleti, care sunt facuti din rumegus. Optam pentru peleti in detrimentul lemnului procurat din padure si a carbunilor cumparati din supermarket. De ce facem asta? Ei bine, avem cateva motive semnificative, prin prisma carora dorim sa te convingem si pe tine sa optezi pentru peleti.

Peletii din rumegus sunt uscati foarte bine – acordam o foarte mare atentie tuturor proceselor care stau la baza unor peleti de calitate. Tocmai de aceea, punem, in primul rand, foarte mare accent pe uscarea rumegusului. Daca acesta nu este uscat complet, peletii nu vor arde. Te asiguram, insa, ca nu este nevoie sa iti faci griji cu privire la acest aspect. Ne asiguram de fiecare data ca tot ceea ce achizitionezi de la noi, de la peleti categoria A1, pana la peleti din fag și molid, peleti bio, si peleti Schweighofer, au indeplinit acest criteriu.

Spune si tu adio batailor de cap provocate de imposibilitatea de a aprinde focul in soba sau semineu intr-un timp record! Noi, insa, te putem ajuta sa bifezi si aceasta parte.

Peletii din rumegus trec printr-un proces de presare minutios – este extrem de prioritar pentru noi ca peletii sa fie foarte bine presati. Cu cat acestia sunt mai bine presati, cu atat focul si intensitatea acestuia vor fi mai persistente. Astfel, ca sa faci o diferenta intre peleti si carbuni sau lemnul obisnuit, este destul sa te gandesti la faptul ca peletii rezista foarte mult timp. Altfel spus, nu este nevoie sa fii cu ochii-n patru pe foc, deoarece peletii isi fac treaba foarte bine.

Doar in acest fel, vei putea sa te relaxezi pe canapea sau in living, in fata semineului, fara a-ti face griji cu privire la foc. Ba mai mult, acestia nici nu polueaza, intrucat sunt bio. Cenusa care ramane dupa arderea lor este mult mai putina, iar tu nu vei avea foarte mult de curatat.

Daca preferi nu doar comoditatea, deaorece orice palet de peleti ti-o ofera, ci si preturile reduse, atunci neaparat trebuie sa achizitionezi cel putin un palet de peleti din rumegus. Vei observa o diferenta considerabila atat cu privire la pret, cat si cu privire la consum.

Iti punem la dispozitie, peleti din rumegus, de calitate, la preturi reduse si iti demonstram ca se poate. Chiar se poate sa inlocuim carbunii si lemnele de foc obisnuite cu peleti. Tu stiai ca acestia sunt cea mai buna alternativa?