Blog

Peleți la preț special: Tomibena te ajută să faci economii în sezonul rece

Sezonul rece se apropie, iar încălzirea eficientă a locuinței probabil că reprezinta una dintre prioritățile tale. Dacă sistemul de încălzire din casa ta este cazanul pe peleți, poți fi convins că ai făcut una dintre cele mai bune alegeri pe termen lung.

În această perioadă, costurile vor crește iar bugetul tău poate fi afectat serios. De aceea, trebuie să iei cele mai bune decizii și să faci investiții inteligente. În ceea ce privește asigurarea confortului termic în zilele reci, Tomibena te ajută să faci economii.

Cum contribuie oferta Tomibena la eficientizarea bugetului tău în sezonul rece?

În zilele reci, cazanul pe peleți funcționează aproape în permanență și necesită alimentare destul de rar. Confortul termic este superior în întreaga locuință, iar intervenția ta este aproape minimă. Tot ce trebuie să faci este să alimentezi cazanul cu peleți și să setezi un program potrivit pentru nevoile tale și ale familiei din panoul de control. Nu este nevoie să verifici din oră în oră cazanul și ai posibilitatea de a-l încărca la capacitate aproape maximă, pentru a nu-ți face griji cu privire la temperatura din casă pentru mai bine de 30 de ore.

Dacă îți faci griji cu privire la prețul peleților, află că Tomibena ți-a pregătit o ofertă de nerefuzat, care te va ajuta să faci economii. Cererea este extrem de mare, nu numai datorită prețurilor avantajoase, ci și datorită calității peleților. Oferta ți se potrivește dacă în locuința ta există un cazan pe peleți sau o sobă care folosește acest tip de combustibil solid.

Alimentează-ți stocurile de peleți din timp, pentru a nu te regăsi în situația de a rămâne în pană în momente nepotrivite. Tomibena este locul din care poți alege peleții din rășinoase, marca australiană HS Timber Group, în saci a câte 15kg. În plus, nu vei fi nevoit să plătești pentru palet și nici pentru transport.

Care sunt motivele din spatele cererii atât de mari pentru peleții Tomibena?

Peleții sunt un combustibil ecologic și au o eficiență extrem de mare. Aceștia ard în totalitate și reprezintă o sursă curată de energie. Randamentul de încălzire este sporit, tocmai pentru că peleții sunt compuși din deșeuri lemnoase uscate.

În oferta Tomibena vei găsi peleți de calitate superioară, remarcabili prin culoarea naturală și fragmentarea curată, marca Strobile Energy sau HS Timber Group – unii dintre cei mai recunoscuți producători de peleți. Sacii de peleți sunt ambalați corespunzător, iar în interiorul acestora nu vei găsi praf sau alte impurități. Când vine vorba de preț, peleți eficienți și randament optim, îți oferim cele mai bune alternative.

Tot mai mulți utilizatori de cazane pe peleți aleg această ofertă pentru a se bucura de calitate la prețuri avantajoase. În sezonul rece, economiile contează extrem de mult. Din acest motiv, multe persoane au ales să își monteze un cazan pe peleți pentru încălzirea locuinței, dat fiind prețul crescut al facturilor de energie și gaz. În cazul centralei pe peleți, investiția se amortizează în mai puțin de trei sezoane și nu mai e nevoie să îți faci griji constant cu privire la facturi.