Peleti Rezult PRO EN Plus-A1

SKU: 00013524

Stoc epuizat

Cantitatea minimă pentru comandă este de 1 Palet = 70 saci de peleți (1 sac = 15kg).

Transport Gratuit - Suceava și Cluj

*Oferta valabila doar în luna iunie.

Distribuie produsul:

Descriere

Peleții de lemn sunt o bună alternativă pentru diverși combustibili fosili(gaz natural, petrol, cărbune) sau lemn de foc. Aceștia pot fi folosiți în șeminee, sobe, cazane sau centrale pe peleți, oferind un confort ridicat al încălzirii locuințelor.

Peleții sunt fabricați din rumegușul rezultat din prelucrarea lemnului de esență de rășinoase(pin, brad, molid, etc.), printr-un proces de special de producție. Rumegușul este comprimat sub presiune înaltă în instalațiile industriale pentru a forma particule dure, nefiind sunt necesare alte substanțe auxiliare.

În comparație cu lemnele de foc, folosirea peleților în scopul încălzirii locuințelor sau al companiilor sunt mai avantajoase din punct de vedere al transporului, depozitării, randamentului(randamentul cazanelor este peste 95%) și a cantității de cenușă rezultate în urma procesului de ardere.
Folosirea peleților din rumeguș contribuie la reducerea efectului de seră, de CO2(neutru în procesul de ardere), totodată, pentru producerea peleților nu sunt necesare defrișări sau tăieri masive de pădure;

Au un diametru de 6 mm, cantitatea de cenușă rezultată este redusă(0,3%), au rezistență mecanică mare de 99,1%, sunt uscați la o umiditate de 6,2% și au putere calorică de peste 5.30kWh/kg

Rulează videoul

Informații suplimentare
Diametru

6 mm

Greutate

650 kg/m ster

Lungime

20-45 mm

Putere calorica

5.30kWh/kg

Umiditatea lemnului

6.2%

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Peleti Rezult PRO EN Plus-A1”