Blog

Tomibena – peleți de calitate superioară, la prețuri avantajoase

Dacă te afli printre cei care au ales deja să își instaleze un cazan pe peleți pentru a-și încălzi locuința, probabil cunoști deja toate avantajele pe care le are acest sistem de încălzire. Totul funcționează automatizat, alimentarea se face chiar și la 36 de ore, emisiile de dioxid de carbon sunt reduse, randamentul este crescut și confortul termic prelungit.

Există o mulțime de avantaje de care te bucuri atunci când montezi un astfel de sistem de încălzire în locuința ta. Peleții au un preț foarte bun în raport cu alte resurse, iar faptul că se aprind foarte ușor îți ușurează considerabil munca. Arderea este lentă, iar locuința se încălzește la o temperatură optimă în mai puțin de o oră.

De ce să iei în considerare oferta Tomibena atunci când vrei să achiziționezi peleți?

Când sezonul rece se apropie, probabil te afli în căutarea celui mai bun preț peleți. Dacă vrei să îți eficientizezi bugetul și să faci o investiție corectă pentru locuința ta, alege peleții din magazinul Tomibena! Din ofertă poți alege saci de peleți de 15 kg, din rumeguș sau rășinoase.

Cu ajutorul acestor peleți, vei aprinde focul în doar câteva secunde, iar tu și familia ta vă veți bucura ore în șir de o temperatură ideală în zilele reci de iarnă. Peleții sunt o resursă preferată pentru faptul că nu necesită verificare și alimentare constantă a cazanului, întrucât acesta poate fi încărcat la capacitate aproape maximă, iar programarea se face cu ajutorul unui panou de comandă, foarte ușor de utilizat.

Ce tip de peleți găsești în oferta Tomibena?

Dacă ai ajuns pe site-ul Tomibena, vei putea consulta sutele de recenzii cu privire la peleții disponibili în oferta magazinlui. Trebuie să știi că orice tip de peleți ai alege, în procesul de producție a acestora se elimină orice fel de impuritate.

Peleții din rumeguș provenit din prelucrarea lemnului de rășinoase sunt produși fără a se folosi substanțe auxiliare. Aceștia sunt ideali atât pentru sobe, cât și pentru centralele ce funcționează pe combustibil solid. O altă categorie de peleți ce se regăsesc în oferta Tomibena sunt peleții Virgin Wood Pellets Smereka, a căror calitate se remarcă prin culoarea naturală și conținutul caloric ridicat.

Pentru a amplifica potențialul energetic al centralei, alege peleți de o calitate superioară. Nu folosi peleți care au praf, lungimi neuniforme sau care sunt fragmentați necorespunzător. Tomibena asigură peleți calitativi și eficienți pentru centrala ta, la un preț avantajos.

Pe lângă preț, avantajele de care te bucuri când comanzi peleți din magazinul Tomibena nu se opresc aici. Faptul că poți comanda un camion de peleți este varianta perfectă dacă vrei să îți asiguri stocul pentru o perioadă lungă și să nu îți faci prea des griji cu privire la alimentarea stocului de care dispui.

Nu trebuie să plătești în plus pentru paleții pe care vin depozitați sacii de peleți. Se asigură transport în toată țara și ți se oferă prețuri personalizate dacă alegi să comanzi o cantitate mai mare de saci de peleți.