Prima pagină » Peleti

Afișez toate cele 3 rezultate

Diametru
  • 6 mm
  Greutate
   • 650 kg/m ster
   Lungime
    • 20-45 mm
    Putere calorică
     • 4.9 kWh/kg
     • 5.30kWh/kg
     Umiditatea lemnului
      • 6.2%
      • 8-10%
      Preț

       Peleții sunt ecologici și reprezintă un combustibil solid obținut din prelucrarea lemnului 

       La TOMIBENA găsești peleți de calitate, ce sunt un înlocuitor excelent pentru diverși combustibili fosili (gaz natural, petrol și chiar cărbuni), dar și pentru lemnele de foc. Acești peleți din rumeguș de rășinoase sunt perfecți pentru șeminee, centrale termice și bineînțeles sobe.

       Peleții din rumeguș de rășinoase sunt soluția ideală de încălzire pentru casa ta. Aceștia sunt obținuți prin uscarea și presarea rumegușului cu ajutorul unor aparate cu tehnologii ce le garantează calitatea superioară. 

       Peleții din rumeguș din stocul nostru produc o cantitate foarte mică de cenușă. Avantajul acestei cenușie este că poate fi folosită ca îngrășământ natural. Ei nu produc funingine în cantități mari, ceea ce înseamnă că sunt siguri pentru tipul tău de centrală termică.

       Peleții sunt o metodă eficientă de încălzire la costuri accesibile!

       Peleții de rășinoase prezintă umiditate foarte scăzută, comparativ cu lemnul brut, ceea ce le permite să ofere mai multă căldură în locuința ta. Sunt compactați de pe urma proceselor de uscare și presare și reprezintă o soluție ecologică de încălzire. 

       Peleții pe care îi avem la vânzare sunt prietenoși cu mediul. Emisiile de dioxid de carbon de pe urma arderii sunt reduse, chiar neînsemnate. Vorbim de peleți fabricați din rumeguș de cea mai bună calitate, peleți la un preț accesibil oricui. Comandă acum peleți de calitate la preț accesibil!

       Transport in toata Romania, 120 de zile retur!

       LA TIR COMPLET SE FACE PRET SPECIAL info: 0755091111

       Alege sa te incalzesti eficient – Alege peletii de la „TOMIBENA”